Waarom een eend?

Voor veel mensen is het hebben van een eend en het rijden met een eend een enorme passie. De rust, het open dakje, de tijdloze uitstraling en het zuinige verbruik maakt deze kleine oldtimer zeer geliefd. Deze voorliefde en passie is bij ons als 2cv specialist ook aanwezig en wij hebben er veel plezier in om dit gevoel wederzijds te delen.

Een andere grote passie van mij persoonlijk is het “ontdekken van Zeeland”. Dat wil zeggen dat ik de geschiedenis van Zeeland, de Zeeuwse cultuur, stranden, en bezienswaardigheden tot me neem en verschillende plekken af ga om me te laten onderdompelen in datgeen wat Zeeland te bieden heeft. De Deltawerken, Fort Rammekens, Veere, Middelburg, het Zeeuws museum. Enkele plekken waar ik graag kom en Zeeland op een andere manier probeer te bekijken dan doorgaans aangeboden. Ontdek zelf en zie meer!!

Doordat ik vaak vertel over mijn werk met 2cv’s maar ook over Zeeland, de geschiedenis van Zeeland en de mooie of leuke locaties heb ik gemerkt dat ik mensen enthousiasmeer en beweeg om op een ongedwongen en ontspannen manier Zeeland te beleven. Ik heb besloten mijn twee passies samen te doen laten smelten en ik probeer op deze manier een ieder een onvergetelijke tijd in Zeeland te bezorgen.
Wij bieden georganiseerde toerritten door Zeeland met de eend.

Geniet van het aparte rijden, het open dakje en bezoek de mooiste plekjes in deze regio. Dit alles met uw gezin of heel de familie. Alles is mogelijk.